BMC tagok

vissza

Damokos Csaba -204-

Személyi adatok

Sepsiszentgyörgy, 1965.junius 5

Tanulmányok

1988-1994

Elérhetőség

damokos@yahoo.com
0744 307104

http://www.damokos.ro

Más adatok

2017-től tag

HONNAN JÖVOK...
Több mint húsz éve vagyok jelen az erdélyi design szcénán. Sepsiszentgyörgyon élek és dolgozom. Munkáim széles spektrumot fognak át, alkalmazott grafikától belsőépítészetig, színházi és filmes látványtervezésig. Terveztem plázabelsőt Kolozsváron, szállodabútorzatot, amelyet Kínában gyártottak, és tanítottam 3d tervezést a marosvásárhelyi Művészeti Egyetem látványtervezői szakán.
HONNAN JÖVOK...Több mint húsz éve vagyok jelen az erdélyi design szcénán. Sepsiszentgyörgyon élek és dolgozom. Munkáim széles spektrumot fognak át, alkalmazott grafikától belsőépítészetig, színházi és filmes látványtervezésig. Terveztem plázabelsőt Kolozsváron, szállodabútorzatot, amelyet Kínában gyártottak, és tanítottam 3d tervezést a marosvásárhelyi Művészeti Egyetem látványtervezői szakán.
...MERRE TARTOK
Az évek során összegyűlt, számomra kedves, de valamiért soha nem kivitelezett terveket, illetve a saját magam számára készített több száz vázlatot szeretném felhasználni egy saját bútor és lámpa kollekciólétrehozására. Egy olyan műhelyt szeretnék elindítani, ahol felhasználva a két évtizeden át asztalos, kovács, üveges és egyéb műhelyekben szerzett tapasztalatot, illetve a 21. századi, digitális tárgyalkotási lehetőségeket, kis szériás designtárgy kollekciókat lehet létrehozni, és azokat a világban megmutatni.


Kiállítások / Médiavisszhang

Hírek

Suba László 2019 Június, 05

Balázs Péter 2019 Május, 24

Hervay Katalin 2019 Május, 03

Kiállítások

Pasztellvarázs 2019 Augusztus, 23

BMC Maros 2019 Május, 16

BMC 2019 Február, 07